Dag 3! We mogen terugkijken op een hele mooie dag! Zowel qua weer als qua ontmoetingen die plaats mochten vinden.

Er waren in de middag rond de 20 kinderen. Met hun ouders of hun opa en oma’s. Goede gesprekken vonden plaats tussen de teamleden en hen. Maar vooral hadden de kinderen het erg naar hun zin! De tikkerspelletjes als warming up, de knutsel het voetballen, overal hadden ze plezier in.

Leuk om te zien dat er jongeren uit de Fonteinkerk kwamen om mee te sporten! Het thema van deze dag was blijdschap; de smiley!

De sketch ging over het krijgen van een cadeau!  Een klein cadeau kreeg Guido als hij zich 100 keer kon opdrukken … maar dat lukte niet…Een middelgroot cadeau kreeg Wietse als hij 15 keer een jumping jack kon volbrengen. Dat lukte hem net!!! Maar het grootste cadeau kreeg Maria en iedereen die in God gaat geloven! Een cadeau gratis en voor niets. Het cadeau van Gods liefde! Onvoorwaardelijk! Door Jezus werk aan het kruis en Zijn opstanding.

’s Avonds niet zoveel kinderen en jeugd. Maar die er waren hadden het enorm naar hun zin. De sketch was een telefoon gesprek met God, door Mieke… Met daarna de getuigenis van de bekering van Wietse die hij met ons deelde.  Op een dikke buil, na een botsing bij het voetballen na, leek de dag prima te zijn verlopen.

Totdat iedereen bijna vertrokken was…de sporters net weg wilde fietsen:…

Het grote cadeau was een grote kartonnen doos die de sporters vandaag nog wilden gebruiken. We hadden, na overleg besloten die te laten staan…Maar op het moment van weggaan hadden jongelui de doos te pakken gekregen en hem in de brand gestoken! Snel hebben de sporters gezorgd dat het vuur uit ging met zand. De politie nog gebeld of het zo geen kwaad meer kon. Behoorlijk aangeslagen kwamen ze hier thuis aan.

Erg blij dat het met dit droge weer, op tijd werd ontdekt! En het vuur doofde! Dank aan God!