Vrijdag, de laatste dag van Sonrise.

Ook vandaag was het weer erg warm in het Zaanenpark, toch ook nu weer ruim twintig kinderen die gezellig aan het knutselen waren of zelfs gingen voetballen.

Na de drinkpauze zorgden de waterspelletjes voor afkoeling. De sfeer in het park was prima, er blijven ook veel ouders en opa’s en oma’s hangen, erg gezellig.

Om 6 uur was er dan het pannenkoekenfeest, er zijn heel wat mensen in touw geweest om die voor ons te bakken. Allemaal heel hartelijk dank! We hebben met de kinderen, de mensen uit de buurt en gemeenteleden heerlijk gegeten en er was meer dan genoeg voor iedereen. Fijn om elkaar  te ontmoeten en een goeie gelegenheid om in gesprek te raken.

Compliment aan de sporters die deze week ondanks het warme weer en de vermoeidheid die dat met zich meebrengt, er elke dag weer stonden om de kinderen een leuke dag te bezorgen, en hen te vertellen wat hun drijfveer is. De liefde van God. Hij houdt van jou en gaat met jou mee. Laten we bidden dat de boodschap van Liefde die verteld is ook een vast plekje mag krijgen in de harten van de ouderen en jongeren die erbij waren in het Zaanenpark dit jaar.