08
april
19:00 — 22:00
P.G. Immanuel
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

PASEN Wist je dat Pasen de belangrijkste feestdag van alle christelijke feestdagen is? Pasen is het feest van de opstanding! We vieren dat Jezus is gestorven voor onze zonden en daarmee alles goed heeft gemaakt tussen God en de mensen. Er is vergeving voor onze zonden, omdat Jezus deze schulden op zich nam toen Hij stierf aan het kruis. Jezus overwon de dood, Hij stond weer op en legde daarmee de duisternis het zwijgen op. WOW! Er is leven na de dood!

Hoe gaaf is het om deze gebeurtenis met zoveel mogelijk jongeren te vieren. Dat willen we gaan doen. Op zaterdag 8 april vieren we een gezamenlijke Paasdienst in de P.G. Immanuelkerk. 

De paaseitjes staan vanaf 19:00 uur klaar, de dienst begint om 19:30 uur. Na de dienst staan er lekkere hapjes klaar en is er tijd voor spelletjes en om te chillen. 

Geef aan dat je erbij bent via: https://forms.gle/sYUF8v2agmT6ghCr9

Spreker

Shelton Telesford (32) is een enthousiaste spreker met een boodschap over Gods goedheid. Sinds 2020 is hij voorganger van Chapel Avenue in Almere Poort. Als spreker ken je hem misschien van de EO BEAM-kerkdiensten en Hour of Power. Shelton heeft een hart voor jongeren en dat komt tot uiting in zijn werk bij Youth for Christ. Shelton is getrouwd met zijn High School Sweetheart Vernice en ze hebben een zoon (Aiden).

Shelton Telesford sprak ook in Haarlem op het #IMPACT event van 9 april en spreekt dit jaar o.a. op de EO Jongerendag 2023.

Gegevens

Datum:
april 8
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Upcoming Events